Su vynu ir konservuotais pomidorais troškinta triušiena

Su vynu ir konservuotais pomidorais troškinta triušiena
Su vynu ir konservuotais pomidorais troškinta triušiena

Ingredientai:

Gaminimas

1. Triušį supjaustykite gabalais ir apvoliokite miltuose. Apkepkite keptuvėje ant šlakelio aliejaus.

2. Į puodą sudėkite smulkintą saliero stiebą, svogūną, morką, triušienos gabalėlius, čiobrelius, pagardinkite druska, pipirais, paprikos milteliais ir užpilkite konservuotais pomidorais, kario pasta, baltuoju vynu.

3. Pagardinkite čiobreliais ir raudonėliais ir uždengę dangčiu dėkite į iki 190°C įkaitintą orkaitę. Troškinkite 1,5 val.

Pagardinimui ar patiekalo garnyrui rekomenduojame mūsų ūkyje užaugintus, dar vadinamus super maistu – mikrožalumynus ar šparagus.

Paverskite patiekalą sveikatingumo bomba!

Skanaus!